B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Hišni sejem v znamenju zabave, kulinarike in Avto Akademije

Hišni sejem v znamenju zabave, kulinarike in Avto Akademije

Pri podjetju GMT, največjem slovenskem prodajalcu nadomestnih delov in opreme za avtomobile, smo v soboto na sedežu podjetja v Murski Soboti pripravili tradicionalno druženje s svojimi strankami.

Tradicijo hišnega sejma negujemo že vrsto let, odkar je leta 1992 v Murski Soboti vrata odprla prva trgovina GMT. Danes gre za skupino GMT, v katero so združeni družba GMT, Adel. Anet, Sec Lubes, AR Regnemer in I.S.T Avtodeli. Imamo 77 poslovnih enot in okrog 400 zaposlenih, ki jim pozornost posvečamo tudi z dogodki, kot je hišni sejem.

Na ta način predstavljamo tudi novosti v ponudbi podjetja, hkrati pa poskrbimo za druženje ob zabavnih vsebinah in kulinaričnih specialitetah. Tokrat so dogajanje popestrili nogometaši Mure, za obilico smeha je poskrbel komik Tim Vodopivec, za ognjeno ozračje pa skupina Kreativ. Zabava se je ob glasbi Natalije Verboten in Danijele Martinović zavlekla v noč. Z atraktivnimi vložki so na kolesu, motorju oziroma avtomobilu poskrbeli še mojster na kolesu BMW Leon Vignjević, driftar Luka Marko Grošelj in motoristični virtuoz Rok Bagaroš.

Posebno pozornost smo posvetili uradnemu odprtju Avto Akademije, kjer bodo svoje znanje poglabljali vsi slovenski mehaniki. Vodja izobraževanja pri skupini GMT Primož Rožnik že dve leti izobražuje mehanike, pojasnil pa je, da bodo v svojih modernih prostorih v Murski Soboti z mehaniki delali strokovno in poglobljeno. Spoznati bo mogoče novosti v panogi in odpravljanje pomanjkljivosti na področjih, ki jih še ne obvladajo najbolje. Izobraževanje spremlja tudi tehnična podpora za diagnostiko, ki jo bodo izvajali v okviru tehnično-servisne službe, ki so jo ustanovili hkrati v Avto Akademijo.

Obiskovalci dogodka, ki so se lahko sprehodili tudi po modernem logističnem centru, pa so tokrat prvič v roke prejeli povsem svežo pridobitev podjetja, revijo GMT Magazin.

GMT dogodek

GMT sejem

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna