B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Olja za menjalnike

Olja za avtomatske menjalnike

Aral Getriebeoel ATF 22


Aral Getriebeoel ATF 22Olje za avtomatske menjalnike glede na GM tip A inostale specifikacije glede na predpise proizvajalcev.

Aral Getriebeoel ATF 55


Aral Getriebeoel ATF 55Olje za avtomatske menjalnike glede na predhodne GM specifikacije Dexron III F-30589. Izboljša udobje prestavljanja pri nižjih temperaturah in zmanjša trenje.

Olja za ročne menjalnike

Aral Getriebeoel EP 80W

Standardno menjalniško olje za ročne menjalnike, ki zahtevajo olje odobreno po API GL-4.

Aral Getriebeoel EP 85W-90

Multifunkcijsko menjalniško olje za ročne menjalnike, ki zahtevajo olje odobreno po API GL-4.

Aral Getriebeoel EP Synth 75W-90

Visoko zmogljivo menjalniško olje z Aral Synthese tehnologijo. Lahko se uporablja za različne namene v osebnih vozilih, dvo taktnih menjalnikih ali v prenosih kmetijske mehanizacije.

Aral Getriebeoel SNS 75W-80

Delno sintetično menjalniško olje za uporabo v ročnih menjalnikih, v ne sinhroniziranih menjalnikih, volanskih sistemih in pomožnih menjalnikih. Odlična sinhronizacijska sposobnost in uravnotežene frikcijske sposobnosti izboljšajo udobje prestavljanja. Izjemno znižanje temperature zmanjša trenje in stem podaljša življensko dobo olja in delov menjalnika.

Aral Fluid HGS 80W

Kombinirano menjalniško in hidravlično olje. Lahko se uporablja v modernih komercialnih vozilih, kjer je predpisano enotno olje za hidravlični sistem, zavorni sistem in menjalnike.

Aral Getriebeoel HYP LS 85W-90

Mineralno menjalniško olje za izjemno visoke pritiske, razvito z posebnimi frikcijskimi karakteristikami, ki se kosajo z limited slip diferenciali in hypoidnimi menjalniki. Olje je bilo delno razvito za uporabo v limited slip zadnjih diferencialih pri športnih vozilih.

Aral Getriebeoel HYP 85W-90, 85W-140

Priporočeno za uporabo večine vozil in nekaterih ročnih prenosih kjer je zahteva API GL-5. Ni primerno za limited slip uporabo.

Aral Getriebeoel EP Plus 80W-90

Razvito za uporabo v vseh tipih menjalnikov, diferencialih, drugih menjalnih prenosih vključno s hypoidnimi in sinhronoziranimi prenosi. Formulirano tako, da prenese visoke obremenitve v modernih ročnih menjalnikih. Kot prvotno je bilo razvito za komercialna vozila, primerno paje tudi za osebna vozila, kmetijsko mehanizacijo, delovne stroje.
« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna