B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Olja za motorna kolesa

FOR ROAD 10W40

FOR ROAD 10W40
Sintetično multigradno olje posebej razvito za najzmogljivejše štiritaktne motocikle. Zagotavlja optimalno mazanje motorja, tudi pri visokih temperaturah. Motor in vžigalne sveče ostanejo čiste, kar garantira maksimalen izkoristek motorja. To olje zagotavlja tudi otimalno zaščito in nemoteno delovanje sklopke tudi v najtežjih delovnih pogojih.

FOR RACE 10W50

FOR RACE 10W50
100 % sintetično (PAO) olje za štiritaktne motocikle največjih zmogljivosti. For Race, zahvaljujoč svoji posebni formulaciji garantira optimalno mazanje tudi pri ekstremnih delovnih pogojih, kot so dirke. For race preprečuje nastanek oblog, tako na batih, kot na batnih obročkih, ter s tem omogoča hitro odvajanje toplote in s tem maksimalen izkoristek moči motorja. For race je popolnoma kompatibilen z vsemi sklopkami v oljni kopeli.

FOR MIX

FOR MIX For Mix je olje na sintetični bazi namenjeno dvo taktnim motorjem. Zagotavlja popolno izgorevanje in kompletno zaščito motorja, kar je izredno pomembno pri hladnem zagonu. For mix je idealen za pripravo takojšnje mešanice, kot za avtomatske mešalne sisteme. Priporočamo mešalna razmerja, ki so predpisana s strani proizvajalca motorja.

DUO SYNT S

DUO SYNT S
100 % sintetično olje za dvotaktne motorje. Duo Synt S zagotavlja popolno izgorevanje, ter izkoristek motorja, kar se odraža na hitri odzivnosti motorja. Duo synt S preprečuje nastanek oblog na batnih obročkih. Duo synt S lahko mešamo z 98 – oktanskim, super plus ali tekmovalnim bencinom. Priporočamo upoštevanje mešalnega razmerja, ki ga predpisuje proizvajalec motorja.

FOR CHAIN OFF ROAD sprej

FOR CHAIN OFF ROAD sprej
Sintetično mazivo namenjeno mazanju verig terenskih – off road motociklov in štirikolesnikov. Kompatibilen s tesnili OR, odporen na visoko centrifugalno silo in temperaturo. Ne kaplja, je izredno oprijemljiv, nase ne lepi prahu, ter je vodoodporen. Drastično zmanjša trenje, ter zagotavlja dolgo življensko dobo verige, ter zobnikov. 

FOR CHAIN sprej

FOR CHAIN sprej
Sintetično mazivo namenjeno mazanju verig cestnih motociklov. Kompatibilen s tesnili OR, odporen na visoko centrifugalno silo in temperaturo. Ne kaplja, je izredno oprijemljiv, nase ne lepi prahu, ter je vodoodporen. Drastično zmanjša trenje, ter zagotavlja dolgo življensko dobo verige, ter zobnikov.

SILICONE RACE

SILICONE RACE Specifičen sprej za vzdrževanje motocikla. Popolnoma kompatibilen z vsemi elastomeri, namenjen zaščiti mazanju plastike in gume. Odporen tako na nizko, kot visoko temperaturo. Materialu garantira dolgotrajno zaščito.

FOR AIR FILTER

FOR AIR FILTER
For air filter je olje namenjeno pralnim spužvastim zračnim filtrom. Zagotavlja boljši izkoristek, večjo moč motorja, ter čist dovodni zrak motorju. Zadržuje prah, blato, pesek in vodo.

FOR ALL

FOR ALL Univerzalno mazivo v spreju za vse vrste vzdrževalnih del. Dobro penetrira in maže. Odličen odstranjevalec vlage. Ustvarja tanek zaščitni sloj, topi in odstranja staro mazivo, rjo, lepila in ostale snovi. Preprečuje škripanje, ter deblokira rjaste in blokirane mehanizme.

EASY CLEAN milo

EASY CLEAN milo
Zelo učinkovito milo za roke, katero odstranjuje tudi najtrdovratnejšo umazanijo, kot je olje, mast, katram, barva in prašnata lepila. Zahvaljujoč aktivnim specialnim polimernim detergentom, kateri so razpršeni v milu, zagotavlja čistočo in zaščito kože. EASY CLEAN PASTE ne vsebuje silikona, ter je dermatološko testirana. Nevtralen pH ( ph 6,5 ± 0,5).

EASY CLEAN brisače (70 kos)

 

Tekstilne brisace, katere so na eni strani rahlo abrazivne, na drugi pa gladke. Impregnirane so z izredno učinkovitim detergentom,kateri odstranja vsakršno umazanijo. EASY CLEAN vsebuje antibakterijske snovi, pH 5,5 ± 0,5, ter obogaten z glicerinom, mehčali in naravnimi vlažilci. Uporabljene dišave ne vsebujejo alergenih snovi, katere so zajete v direktivi 200315CEE.

ATOMIC

ATOMIC Univerzalna mast namenjena mazanju kmetijske mehanizacije, vozil, plovil, popolnoma vodoodporna, celo na morsko vodo. Temp. uporabe - 25°do + 130°C.

ATOMIC sprej

ATOMIC sprej Atomic sprej je mazivo v spreju, kateremu je dodan teflon in katerega lahko uporabljamo za mazanje ležajev, tečajev ali zglobov, odporen na vodo, oksidacijo, visoke tlake in povišano temperaturo.

CHAIN FOOD sprej

CHAIN FOOD spre Sintetično mazalno olje, fiziološko neškodljivo, brez vonja in okusa, idealno za uporabo v prehrambeni industriji, farmacevtski in kozmetični industriji. Namenjen mazanju verig, vodil, tečajev, certificiran NSF H1. Temperatura uporabe – 40°C do + 150°C.
« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna