B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Motor se bo znotraj zasvetil kot nov

Motor se bo znotraj zasvetil kot nov

Vsi, ki vam je zdravje vašega avta pomembno, imate zdaj na razpolago novo Castrolovo sredstvo za notranje očiščenje motorja.

Sodoben način vožnje od motorjev zahteva, da delajo pod večjo obremenitvijo, kar ustvarja več umazanije in oljne gošče in se zato lahko zamašijo pomembni deli motorja. Če te gošče med zamenjavo olja ne odstranite v celoti, se lahko poslabša delovanje motorja.

Oljna gošča se lahko nabira, ne da bi to opazili, iz več razlogov: • Uporaba olja nizke kakovosti • Zamujen ali izpuščen servisni interval zamenjave olja • Vožnja v težkih pogojih: pogosta vožnja na kratke razdalje, vožnja z ustavljanji-zagoni/vožnja v gostem prometu, vožnja čez hribe in pobočja

Čistilo za motor »Castrol Engine Shampoo« se uporablja za izpiranje motorja pred zamenjavo motornega olja. Vsebuje močno sredstvi »Powerful Cleaning Agent« (PCA), ki odstrani do 85 % oljne gošče iz motorja. Hkrati ovije trdne delce umazanije, kar jim pomaga, da prosto iztečejo, in tako očisti motor, da ga pripravi za nalivanje svežega motornega olja. Čistilo za motor »Castrol Engine Shampoo« se lahko uporablja tudi za dizelske motorje lažjih vozil.

Med vzdrževalnim delom, preden izpustite staro motorno olje, čistilo preprosto nalijte v motor in pustite motor, da deluje v praznem teku 10 minut, nato izpustite motorno olje. Čistilo za motor Castrol Engine Shampoo odstrani oljno goščo in umazanijo skupaj z izpuščenim motornim oljem.

Priporočena količina je 300 ml na 3–6 litrov uporabljenega olja.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna