B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Tehnološka konferenca ob prelomnici avtomobilske industrije vrača

Tehnološka konferenca ob prelomnici avtomobilske industrije vrača

Pri GMT, največjem trgovcu z avtodeli ter mazivi v Sloveniji, po dveh letih premora spet organiziramo Tehnološko konferenco.

Tehnološka konferenca je dogodek, namenjen vsem mehanikom in avtoserviserjem, profesorjem strokovnih šol in študentom, ki želijo slediti aktualnim izzivom v poklicu, ki so si ga izbrali. Že 15. Tehnološka konferenca, ki jo bomo 25. in 26. februarja spet pripravili v Portorožu, bo ponudila teoretičen in praktičen vpogled v aktualne in prihodnje novosti v poklicu slovenskega mehanika.

Smo namreč na prelomnici. V dveh letih zaprtja, ko Tehnološke konference zaradi varovanja zdravja udeležencev nismo mogli izvesti, se je v avtomobilski industriji zgodilo veliko novosti. Predvsem tehnoloških. Zato je ime 15. Tehnološke konference Razkrivamo razvoj novih tehnologij.

Program strokovnega izobraževanja z dolgoletno tradicijo, z odprtimi razpravami in praktičnimi prikazi, so v sodelovanju z uveljavljenimi zunanjimi partnerji pripravili izkušeni strokovnjaki pri podjetju GMT, ki z izobraževanji skrbijo za tehnično podkovanost serviserjev vozil. Sodeluje tudi podjetje Metron, ki bo predstavilo zadnje trende v elektrifikaciji.

Pričakujete lahko predavanja s praktičnimi prikazi in odgovore na vaša vprašanja o težavah servisiranja vozil v sedanjosti in prihodnosti. V odprtih razpravah boste imeli priložnost za pridobivanje odgovorov na vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Na dvodnevnem dogodku bomo odprli številne zanimive tematike, hkrati pa bomo poskrbeli tudi za kulinarične dobrote in veliko zabave za vse, tudi za vse družinske člane.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna