B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Portorož dva dni prestolnica za servisiranje vozil

Portorož dva dni prestolnica za servisiranje vozil

"Obstajali bodo mehaniki, ki so naredili korak naprej, in tisti, ki ga niso. Poti nazaj ni več." V tem komentarju enega od strokovnih udeležencev je povzet pomen izredno bogatega dogajanja na Tehnološki konferenci, katere osrednja rdeča nit je bila tudi letos prenos znanja.

V podjetju GMT se zavedamo, kako pomemben je odkrit in tesen odnos z našimi strankami in partnerji, saj je to ne le temelj njihovega zadovoljstva, temveč tudi recept za zadovoljne uporabnike vozil. Eden od najbolj vidnih dokazov našega stalnega udejstvovanja je dvodnevna Tehnološka konferenca, ki smo jo po koronski pavzi konec aprila v sodelovanju s podjetjem Metron Inštitut znova organizirali v prijetnem vzdušju letovišča Grand Hotela Bernardin v Portorožu. Na enem mestu smo zbrali strokovne sodelavce naših dobaviteljev in serviserje, učitelje, dijake ter vse, ki jih zanima servisiranje vozil. V času, ko je avtomobilska industrija na eni svojih največjih prelomnic v zgodovini, gre za zelo unikaten koncept izobraževanja in prenosa informacij o novih izdelkih in tehnikah v živo. To nam priznavajo tudi naši partnerji iz tujine.

Okoli 200 udeležencev na Tehnološki konferenci so predstavniki svetovno znanih dobaviteljev na zanimivih predavanjih in nato še s praktičnimi delavnicami seznanjali z novostmi na svojih področjih, od pogonskih sklopov, do zavor in še posebej izpušnih sistemov, ki postajajo vroča točka servisiranja v prihodnjih letih.

Posebna pozornost je bila namenjena tudi električnim vozilom, pri čemer so se lahko slušatelji seznanili tako z osnovami priprave delavnice kot tudi podrobnejšim predavanjem o posebnostih, klasičnih napakah in ukrepih, ki se lahko zgodijo pri servisiranju nove generacije vozil.

Mehaniki so tudi izpostavili, kako pomembna so takšna druženja za krepitev odnosov med njimi samimi in skupnih debat o različnih izzivih, na katere naletijo pri svojem delu.

Seveda pa ob vsem napornem delu nismo pozabili niti na sprostitev in zabavo. Le zadovoljen in podučen mehanik je lahko dober mehanik.

Kratek vpogled v izredno bogato dogajanje letošnje Tehnološke konference si lahko ogledate tudi v videu na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=pgZgyPMNsts&ab_channel=AvtodeliGMT

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna